tisdag 23 april 2013

Till fjälls?

I Söndags blev det inte riktigt som vi tänkt oss...Jag ville fota...Tex ett vattenfall eller liknande och inte bara snö, så vi bestämde oss för att försöka ta oss upp till Fiskonfallet.
Tyvärr gick det inge bra...snön bär inte längre! Nu är våren här på riktigt...skidorna bara sjönk i genom, och eftersom att jag inte är kungen på skidorna direkt, så insåg i alla fall jag att det aldrig skulle gå att ta sig upp.
Så efter lite om och men så övertalade jag herren att vi skulle ta bilen och se hur långt upp vägen var plogad...Jag ville ju gärna passa på att kolla lite när vi ändå var uppe i fjällen. Fina vyer på vägen mot Saxnäs och Klimpfjäll var det...

Och vi tog oss till bommen i Stekenjokk...sen var vägen stängd så det var bara att vända och börja åka tillbaka. Vi gjorde ett stopp för middag på hotellet i Klimpfjäll å sen bar det hemåt igen.

MEN...ett litet stopp blev det allt även i Fatmomakke...fantastiskt fint! Jag har bestämt att det måste få bli en sån här, egentligen ganska menlös, men väldigt trevlig tur igen till sommaren:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar