onsdag 28 december 2011

Ny rulle - Skogen Drängsmark

Jag har nu framkallat ännu en rulle från min älskade lilla plast Holga. Tänkte att jag skulle dela med mej av lite bilder från skogen i och kring Drängsmark.
Alla bilderna är tagna på senhösten, en ganska kall morgon, då jag tog en lång runda och förundrades över hur mycket skogen faktiskt växer och förändras på bara några år.
Jag var även upp på berget på baksidan av skjutbanan...eller berget och berget...det är nog kanske inte så många som skulle kalla det för ett berg, men när jag var liten så var det i alla fall stort och högt för mig...
Sen var jag även ner till Dödmantjärn. Jag vet faktiskt inte varför den kallas så men jag skulle gissa att någon, nån gång i tiden, har hittat en död man där...hur som så är det inte bara "berget" som blivit litet...även tjärnen hade krympt...och det har den faktiskt gjort, den är snart utan vatten och igenvuxen...Trist:(  Det här var i alla fall första dagen i år jag såg is ute..
Här mina vänner ska ni trimma era ögon! Det här är nämligen min absolut första bild på rådjur som jag tagit med Holgan..titta noga,riktigt noga, så kan ni se dom där ute på lägdan:)

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Du har fina bilder här på din blogg. Roligt att se att det är fler som fotar med Holga:-)

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket ! Kul att du gillar dom...och visst är holga fantastiskt roligt:-) /Maria

    SvaraRadera