söndag 18 augusti 2013

Jakt och fiskedagarna i Elverum 2013

Det blev en tur till Norge, och Jakt och fiskedagarna i Elverum i år igen, mässan varade mellan 8- 11 aug. Hade det inte varit för fantastiska familjen Falldalen som fixat och trixat med allt från skyltar och bord, bokat motnerplats, och lånat ut sovplats mm. så hade det nog varit i princip omöjligt att åka på en av nordens största Jakt och fiskemässor i år igen.
Vi startade bilen sent på tisdagkvällen härifrån Vilhelmina, och var framme på onsdagmorgon i Elverum. När vi kom fram hälsade vi på Espen, åt lite frukost, och sen kröp vi ner i en färdigbäddad och skön säng i Espens källare i tre timmar. Sen var vi nästan som nya:)  När vi sen hade vaknat var det dax att börja fixa upp alla produkter i montern/boden. Det tog en stund, men eftersom att vi även var där i fjol gick det lite fortare nu när vi visste ungefär vad som behövdes. Så här såg det i alla fall ut när vi var färdiga! Då var det bara att skruva för en presenning och gå hem till Espen (som bor ca 300m bort). Där väntade Heidi och Felix med en supergod middag...och sen var vi lättsövda vill jag lova!
Vi kom upp i tid på torsdag morgon, så vi var på plats i tid när mässan öppnade. En hel del folk blev det. Lite synd på vädret som envisades med att ge oss  skurar nästan hela helgen.

Det är en fantastisk mässplats, stora fina gröna områden. Mässan är som på tre gröna torg, och en ö, så det är stort! Underbar service av mässpersonalen, och toaletter som städades flera gånger varje dag. Det är långt i från alla mässor som jag kan säga detsamma om.
Där fanns allt man kan önska om man är jakt och fiske intresserad...
Här kan ni se att Christians bulvan fungerar bra även på hundar!

Som sagt, det fanns verkligen allt där...här är en fin lampa som "bodgrannen" hade till försäljning.
Även en del träsniderier och mycket knivar i olika storlekar och utseende fanns på plats.
Självklart fanns det massor av bössor och tillbehör...mycket att klämma å känna på;)
En fin lo i trä...
Och lite produkter vi sålde...här nyckelringar.
En (om jag får säga det själv) fantastiskt fin lampa gjord av ripa. Säljes i par om två..,.
Doftlockmedel, doftlockmedel och mer doftlockmedel:)
Även jag hade smugit in lite vykort på bordet...
Det var några riktigt roliga dagar i fick i Norge, fantastisk mässa och fantastiska vänner som ställer upp med allt, till och med som säljare:) Tack goa ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar