söndag 29 juli 2012

29 Juli??

Jaha är sommaren över nu?...innan den egentligen börjat... För nån större värmebölja med sol och badväder har det då inte varit. Jag har inte ens haft bikinin på mig en heldag. Det här liknar mest älgjaktsväder...och det är det ju inte riktigt än...
Men man får väll göra så gott det går iaf...Jag tog  med kameran ut och tänkte fota lite. Jag kom inte långt innan regnet började ösa ner...som tur var så var jag i närheten av en grillkoja som jag kunde söka skydd i... (och nej,jag är inte gjord av socker, men min kamera gillar inte vatten)
Det kanske inte är dom mest färggranna bilder jag tagit, men det var skönt att komma ut en stund i alla fall...nästa runda i dag blir nog utan kameran för säkerhets skull...
Vi får se om jag hinner med något mer blogginlägg härifrån Lidträsket, för till veckan bär det av på äventyr...och blogginlägg därifrån lär dyka upp i sinsom tid:)

2 kommentarer:

 1. Men det är fina bilder trots vädret Maria. Gillar dina komp. Du får ha ett spännande äventyr och det ska bli kul att se sen vad det var för något. Ha det fint.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, kul att du gillade bilderna:)
  Jo, nu börjar jag längta iväg på lite mer semester, bilder kommer som sagt senare,och jag kommer garanterat ha skoj:)
  Hoppas du har en bra sommar och tack igen för kommentaren!:)

  M.V.H/Maria

  SvaraRadera